X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

UE face un Facebook pentru fermieri

24 noi. 2014,, 23:00   Externe
1585 0
Foto: all.biz
Fermierii, proprietarii de teren, investitorii în silvicultură, cercetătorii, retailerii agroalimentari, reprezentanţii industriei alimentare sau funcţionarii publici din Uniunea Europeană vor putea socializa, schimba idei, participa împreună la mese rotunde pe diverse teme legate de agrobusiness şi chiar ar urma să poată aplica împreună pentru proiecte finanţate pe bani europeni. Întregul schimb de informaţii între practicienii din agricultură şi cercetători se va derula prin intermediul Parteneriatul European pentru Inovaţie (EIP-AGRI –https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en).

“Facem o reţea prin care împărţim informaţii şi experienţe din toată Europa. Inovaţia nu are loc în vacuum, depinde de oameni, de oamenii care să comunice între ei. Nu putem face asta fără oameni care să se implice şi să ofere soluţii pentru problemele reale din teren”, a spus Meisoon Nasralla, responsabilă în cadrul proiectului EIP-AGRI.

Una din ideile pe baza cărora proiectul a fost clădit este aceea de a aduce la masa discuţiilor fermieri alături de cercetători astfel încât aceştia să găsească soluţii ce pot fi adaptate şi aplicate în ferme din întreaga Uniune Europeană fie că este vorba despre tehnologii în industria creşterii porcilor sau pachete de soluţii pentru a creşte productivitatea în agricultura bio.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?