X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Rogozin: Rusia poate pune sub semnul întrebării legitimitatea alegerilor, dacă partidul „Patria” va fi exclus

20 noi. 2014,, 12:15   Politică
13317 48
Foto: omg.md
Excluderea din cursa electorală a partidului „Patria” cu Renato Usatîi va obliga Rusia să pună sub semnul întrebării legitimitatea alegerilor parlamentare din Moldova. Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la RIA News, o declarație în acest sens a făcut vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

"Pentru noi este foarte important să înţelegem cît de legitime vor fi aceste alegeri, cît de reprezentative şi legale vor fi, dacă acum au loc pe fundalul ameninţărilor la adresa unor partide politice că vor fi excluse din alegeri. De exemplu, am citit că partidul „Patria” este ameninţat că va fi exclus din cursa electorală", a spus Rogozin.

Ieri, capul listei de candidaţi ai partidului „Patria”, Renato Usatîi, a declarat că autorităţile Moldovei chibzuiesc un plan de retragere din cursă a partidului pe care îl reprezintă, în ultima săptămînă dinaintea alegerilor.

Conform rezultatelor sondajelor de opinie, „Patria”, care se poziţionează ca o forţă politică de centru-stînga, are toate şansele să treacă în parlament la alegerile din 30 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?