X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Încă un comunist se alătură partidului „Patria”

19 noi. 2014,, 15:10   Politică
10106 11
Foto: noi.md
Deputatul comunist Alexandru Petkov va participa la alegeri pe lista partidului „Patria”, alături de echipa omului de afaceri Renato Usatîi. Anunţul a fost făcut de cei doi astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, informează NOI.md.

Parlamentarul va figura pe poziţia a treia în lista partidului, după Renato Usatîi şi Emil Ciobu, preşedintele formaţiunii. Petkov s-a declarat dezamăgit de acţiunile conducerii PCRM şi, din acest considerent, a acceptat propunerea omului de afaceri.

Deputatul a mai punctat că PCRM ar pregăti o coaliţie largă cu Partidul Democrat, după alegeri.

„Decizia mea a fost una bine gîndită. A apărut posibilitatea continuării luptei împotriva oligarhilor. Aceşti infractori de la guvernare şi-au subordonat nu doar justiţia şi structurile de stat, dar şi societatea civilă. Ultimul exemplu al corupţiei este Legea privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare. În viitorul parlament voi cere anularea legii şi voi insista ca cei care se fac vinovaţi să fie traşi la răspundere penală”, a spus Petkov.

La rîndul său, Renato Usatîi a menţionat că împărtăşeşte aceleaşi viziuni şi obiective politice cu Alexandru Petkov. „Am venit cu această propunere pentru a face ordine în ţară şi el a acceptat-o”, a menţionat Usatîi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?