X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

BEMOL - 7 ani de calitate şi performanţă ©

18 noi. 2014,, 11:05   Societate
5054 0

Acum 7 ani am intrat pe piaţa din Republica Moldova pentru a fi cît mai aproape de tine. Ne-am propus să devenim un partener de încredere, iar pe viitor - să îţi oferim accesul la inovaţii, calitate şi performanţă. În scurt timp, şoferii fideli, care fac plinul la BEMOL vor trăi alături de noi bucuria celor 7 ani de activitate. Pentru ca să-ţi răsplătim loialitatea, cu ocazia aniversării de 7 ani, ne-am propus să facem şi mai mult.

Dovadă a intențiilor noastre este programul de loialitate „Răsplătit mereu”, pe care l-am lansat pe 1 octombrie curent. De ziua noastră, pe 19 decembrie, cei mai fideli clienţi vor participa la prima tombolă din acest an, organizată de Bemol. Destinată aniversării de 7 ani, tombola este una generoasă, cu 178 de premii valoroase:

- 2 tone de carburant;

- 2 croaziere pe Marea Mediterană;

- 25 de smartphone-uri Samsung Galaxy S5;

- 25 de tablete Samsung Galaxy Tab 4, 10.1;

- 25 de televizoare Samsung;

- 50 de sisteme GPS Garmin;

- 50 de camere de bord Globex.

Pentru cei care îşi doresc aceste premii, regulile de joc sînt simple. Ia cardul BEMOL, fă plinul în staţiile noastre, adună cel puţin 3000 de puncte de fidelitate şi eşti înscris automat la tombolă! Utilizează cardul BEMOL la orice alimentare, pentru a te bucura din plin de toate avantajele programului de fidelitate „Răsplătit mereu”.
Mai multe detalii despre regulamentul programului de fidelitate găseşti pe site-ul oficial wwwbemol.md

Despre BEMOL

Compania BEMOL este proprietarul şi operatorul reţelei de staţii de alimentare cu combustibil BEMOL în Republica Moldova. Compania şi-a extins reţeaua pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Activităţile BEMOL variază de la vînzarea produselor petroliere, la gestionarea magazinelor din cadrul staţiilor BEMOL, 24 din 24 de ore. Pînă în prezent, compania BEMOL a creat sute de locuri permanente de muncă în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?