Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

PLR îl acuză pe Leancă de legături cu oligarhii

14 noi. 2014,, 15:30   Politică
4550 1
Foto : tribuna.md
Conducerea Partidului Liberal Reformator îl acuză pe Iurie Leancă că face jocuri politice, după ce în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, directorul agenției „Moldsilva”, reprezentant al PLR, a fost demis. Potrivit liberalilor reformatori, prin aceste acțiuni, Leancă a denunțat Acordul de constituire a Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană, lucru care va duce la destrămarea acesteia, notează NOI.md.

„Prin refuzul de a examina măcar demiterea viceminiștrilor transfugi, dezertori, prin refuzul de a lua act de aderarea lui Bodișteanu la PD, prin de demiterea abuzivă a lui Ștefan Chitoroagă, premierul Leancă a demonstrat că este omul oligarhilor și face jocul oligarhilor, și ceea ce este și mai grav, a denunțat Acordul de constituire a coaliției de guvernare”, a precizat vicepreședintele PLR Tatiana Potîng.

Aceasta a anunțat că PLR va luat o decizie în privința retragerii sprijinului politic pentru guvernul învestit de Coaliția Pro-Europeană, astăzi, la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii.

„Este evident că cele două partide lucrează mînă în mînă împotriva PLR. Toate aceste atacuri sînt elementele unui scenariu bine pus la punct. Noi îi deranjăm, i-am deranjat permanent și acum au decis să ne închidă gură”, a specificat liderul PLR, Ion Hadârcă.

Menționăm că directorul Agenției „Moldsilva”, Ștefan Chitoroagă, a fost demis astăzi din funcție cu votul a 11 membri ai cabinetului de miniștri. Potrivit lui Iurie Leancă, în ciuda avertismentelor, funcționarul a utilizat resursele administrative în campania electorală și a încălcat normele disciplinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?