Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Percheziţii la o firmă de construcţii. Un agent economic este suspectat că ar fi prejudeciat statul cu 4.000.000 de lei

11 noi. 2014,, 14:00   Societate
4155 2
Foto: nbm.md
Un agent economic este suspectat că ar fi prejudeciat bugetul de stat în proporţii deosebit de mari.

Astfel, s-a constatat că activitatea firmei, specializată în domeniul construcţiilor, nu ar fi fost înregistrată corespunzător la Inspectoratul Fiscal de Stat. Investigaţiile demarate preliminar, au demonstrat că factori de decizie ai firmei ar fi însuşit ilegal 4 000 000 lei, cauzând prejudiciu la bugetul de stat. Astfel au fost construite trei blocuri locative fără a deţine toate actele necesare prevăzute de lege, care urmau a fi vândute.

Poliţiştii au descins percheziţii autorizate la sediul firmei unde au depistat şi ridicat documente de evidenţă contabilă, ciorne precum şi alte acte contabile care ar demonstra activitate ilegală de întreprinzător.

Deocamdată administraţia şi persoanele cu funcţii de răspundere din cadrul firmei riscă sancţiuni sub formă de amenzi de până la 120 000 lei.

Oamenii legii întreprinde acţiuni de urmărire penală în vederea identificării agtenţilor economici complici în schema frauduloasă de distribuire a materialelor pentru construcţii, fără a înregistra mijloacele băneşti în evidenţa contabilă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?