Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Banca de Economii a început colaborarea cu sistemul de transferuri Blizko

3 noi. 2014,, 12:15   Economie
2345 0
Foto: bem.md
Banca de Economii a început colaborarea cu sistemul de transferuri internaționale Blizko. Începînd de astăzi clienții Băncii au mai multe opțiuni la expedierea și primirea banilor de peste hotare – Banca de Economii a lansat parteneriatul cu sistemul Blizko, informează NOI.md.

Blizko (reprezentat de Blizko Связь-Банк) este prezent în 18 țări din Europa de Est și Asia, fiind o opțiune competitivă pentru expedierea remitențelor în acest spațiu.

Parteneriatul dintre Banca de Economii și Blizko Связь-Банк înseamnă posibilități mai mari de acces la noi servicii financiare, prestate la cel mai înalt nivel de calitate. Diversificarea portofoliului de transferuri internaționale este parte a strategiei ample de dezvoltare a celei mai mari bănci din Moldova și a grijii față de clienții Băncii.

„Colaborarea cu Blizko este reciproc avantajoasă pentru Banca de Economii și Blizko Связь-Банк, iar principalul cîștigător este clientul nostru – o persoană activă, inteligentă, care știe să facă cele mai bune alegeri. Acum clienții Băncii pot expedia și primi bani prin intermediul unui sistem sigur, care propune comisioane mici și o extindere geografică destul de amplă”, a menționat Roman Cojuhari, șeful Secției marketing a Băncii de Economii.

Banca de Economii dispune de cea mai mare rețea de retail banking din țară, cu o acoperire teritorială de peste 45%, fiind prezentă în cele mai multe orașe și sate din țară.

Blizko este un sistem de transferuri internaționale, prezent în 18 țări partenere ale proiectului. Mijloacele bănești sînt disponibile la 1 minut de la expedierea prin sistemul Blizko, în 3 valute internaționale – euro, dolari SUA, ruble rusești. Comisioanele diferă în funcție de sumă și sînt avantajoase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?