X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Afiş cultural pentru 29 octombrie

29 oct. 2014,, 10:00   Societate
2136 0
Foto: arta.md
Filme

Cinematograful „Patria” va continua difuzarea thrillerului fantastic „Rămași în urmă” („Left Behind”) cu Nicolas Cage în rolul principal, a dramei „Judecătorul” cu Robert Downey Jr., precum şi a comediei ruse „Amar.2”, cu Serghei Svetlakov. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

În ultima zi a Festivalului Filmului Rus, la cinematograful „Patria-Multiplex” din Centrul comercial „MallDova”, cu începere de la ora 11:40 va fi proiectat filmul artistic „Fugarii”. Apoi la ora 14:00 va avea loc difuzarea specială a filmului artistic „Andrieş”.

În afară de aceasta, la ora 16:00 va avea loc întîlnirea creativă a spectatorilor cu Artista Poporului Republicii Moldova, Artista emerită a Rusiei, Svetlana Toma. În finalul întîlnirii vor fi derulate două pelicule: filmul artistic „Nouă zile şi o dimineaţă” şi filmul de închidere a Festivalului „Bunicul din visele mele”, cu începere de la ora 19:30.

Totodată, cinematograful “Odeon” îi invită pe locuitorii capitalei să viziteze Festivalul Filmului Studenţesc “Debut”, în cadrul căruia între orele 18:00 şi 21:00 vor fi derulate filmele de proiect ale studenţilor Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

Pentru copii

Reţeaua de cinematografe „Patria-Multiplex” oferă amatorilor formatului 3D posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste transformării unui robot experimental, binevoitor într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”.

Teatru

La Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, între orele 18:30 şi 20:00, va fi prezentat spectacolul-comedie „Panica la Grand Hotel”, după dramaturgul englez Ray Cooney.

Expoziţii

În perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, la Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, se desfăşoară un vernisaj de tablouri al pictoriţei Anastasia Sidorenco, în vîrstă de 22 de ani. Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

În plus, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost deschisă Bienala Internaţională de Arte Decorative Aplicate, ediţia a III-a, care va familiariza vizitatorii cu multitudinea diverselor direcţii de artă şi posibilităţile artei decorative aplicate în epoca modernă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?