X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

De Ziua Sănătăţii maturii şi copii vor fi învăţaţi să tragă din arc (FOTO)

25 oct. 2014,, 13:00   Societate
5597 1
Foto: noi.md
Duminică, 26 octombrie, la Chişinău va fi sărbătorită Ziua Sănătăţii, marcată printr-un program cultural vast, pregătit pentru locuitorii capitalei, care au un mod de viaţă sănătos, relatează NOI.md.

Manifestaţia va avea loc în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfînt” , între orele 10:00 şi 16:00. Organizatorul evenimentului este Compania Naţională de Asigurări în Medicină.

Programului sărbătorii include o cursă a cicliştilor profesionişti şi una a amatorilor. Cursele de ciclism vor fi separate şi traseele vor fi diferite, în dependenţă de nivelul de pregătire a participanţilor.

În afară de aceasta, vizitatorii vor avea ocazia să beneficieze de consultaţii medicale gratuite la corturi special amenajate, dar şi să-şi achiziţioneze produse ecologice în cadrul tîrgului de alimente sănătoase „BioFest”.

Una din cele mai mari surprize pentru marturi şi copii va fi tragerea din arc într-un tir improvizat de la clubul istoric al arcaşilor. Instructorii costumați în haine medievale îi vor învăţa pe participanţi să ţină corect armele vechi şi, bineînţeles, să tragă. Cinci trageri vor costa 25 lei.

Atmosfera Sărbătorii Sănătăţii va fi destinsă de interpreţii de muzică uşoară şi populară.
Acţiuni similare de promovare a modului sănătos de viaţă au fost desfăşurate pe 5 octombrie, la Edineţ, iar pe 19 octombrie - la Cahul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?