Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

SUPRATEN-Ciocana s-a apucat să realizeze planuri (FOTO) ©

22 oct. 2014,, 17:00   Societate
7825 0
Foto: noi.md
Cel mai mare supermarket de materiale de construcție din Moldova acum realizează planurile de viață ale clienților săi.

SUPRATEN oferă „Premii la cheie”


Supermarketul SUPRATEN din sectorul Ciocana, care și-a deschis ușile în luna decembrie a anului 2013, de mai mult de jumătate de an oferă un spectru larg de soluții pentru clienții săi. Și nu e vorba doar de cel mai vast asortiment de materiale de construcție și finisare. În centrul comercial care se află pe strada Meșterul Manole 14/1 veți beneficia de consultațiile specialiștilor, de un prânz într-o cafenea confortabilă, iar cei mai norocoși vor avea ocazia să câștige în tombolă unul din cele trei apartamente cu o odaie, cu suprafața totală de 42 m2, situate pe starda Sprâncenoaia, sectorul Telecentru.

La început, supermarketul „a adus Europa la noi acasă”, fiind organizat după standardele europene. Apoi, centrul comercial a încercat să amenajeze profesional spațiile locative ale clienților săi, oferind planuri și design-uri personalizate ale locuințelor, proiectate cu utilizarea tehnologiilor moderne disponibile în magazinul SUPRATEN-Ciocana. Iar acum, SUPRATEN împreună cu D&D oferă cumpărătorilor celor mai norocoși apartamente în dar.

Este vorba despre promoția de toamnă de la SUPRATEN – „Premii la cheie”. E o promoție în care toți câștigă. Fiecare client care a făcut o cumpărătură în valoare de peste 3000 lei primește un voucher garantat, pe care poate să-l schimbe pe materiale de construcții și devine automat participant al tombolei cu trei apartamente de la D&D. Astfel, cumpărătorii își rezolvă nu doar problemele imperative, cum ar fi reparația, ci au și posibilitatea de a-și realiza visurile mari, cum ar fi cel de a avea propriul apartament.

Primul apartament a fost pus în joc pe 19 octombrie pe teritoriul centrului comercial „SUPRATEN-Ciocana”. În tombolă au participat cumpărătorii din perioada 8 septembrie – 19 octombrie. Norocosul proprietar al primului apartament „inteligent” de la D&D s-a dovedit a fi Ștefan Rusu, locuitor al capitalei. D&D i-a oferit un apartament cu suprafața de 42 m², situat în complexul locativ de pe starda Sprâncenoaia, sectorul Telecentru.

„ – Nu m-am așteptat, deoarece în viața nu prea mi-a mers” recunoaște Ștefan, adăugând: „ – Cumpărați la SUPRATEN și câștigați în viitor”.

A venit după masă și s-a dus cu o casă, cum s-ar zice. Asta v-o dorim și vouă!

Însă premiile la cheie nu se încheie aici. Pe 23 noiembrie și 21 decembrie vor fi puse în joc celelalte două apartamente. Nu ratați șansa – veniți la SUPRATEN-Ciocana, cumpărați și câștigați.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?