X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

The Bat! rezolvă probleme de codificare ©

22 oct. 2014,, 16:45   Societate
3721 0
Foto: unimedia.info
Compania “Ritlabs” a lansat The Bat! v6.7 cu funcția de selectare automată a codificării caracterelor optime.

Firma “Ritlabs” S.R.L. a făcut un efort semnificativ pentru a fi sigură ca programul de poștă electronică The Bat! să fie capabil să creeze și să afișeze corect scrisorile electronice cu caractere chineze, japoneze și coreene. Este cu atât mai important acum, în momentul in care țările asiatice extind relațiile de afaceri cu țările europene, Rusia, SUA, precum și Republica Moldova.

In pofida faptului că există multe codificări pentru a transmite ieroglife mulți utilizatori se confruntă cu probleme de compatibilitate și afișare corectă a caracterelor. Astfel de probleme adesea apar cu caracterele japoneze, chinezești și coreene. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei unui standard comun in privința codificării a caracterelor.

Noua versiune a The Bat! poate rezolva această problemă. Programul este capabil să determine ce codificare a caracterelor este optimă și compatibilă cu alte programe. Datorită selectării automate a codificării utilizatorii pot fi siguri că mesajele lor electronice vor fi primite în forma sa originală. Această caracteristică va deveni un instrument indispensabil în corespondența cu parteneri din Asia.

Totodată utilizatorii au posibilitatea unică de a seta o codificare specifică pentru un anumit contact din agendă. Spre exemplu, pentru un destinatar, care utilizează ieroglife simplificate, se poate specifica codificarea «GB2321», iar pentru un destinatar, care utilizează ieroglife tradiționale - «BIG5».

O altă actualizare importantă se referă la fereastra de creare a unei cutii poștale. Acum pentru a primi email-uri trebuie de introdus doar numele, adresa electronică și parola. Aceasta va simplifica semnificativ lucrul în program. Setări avansate, precum adresele serverelor și altele, au devenit automatice pentru cele mai populare servicii de poștă electronică.

Lista de modificări în The Bat! puteți găsi pe site-ul www.ritlabs.com . The Bat! a apărut pe piața mondială în anul 1998 și este acum principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere casnici, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?