Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Războiul acuzațiilor dintre Ana Guțu și PLR continuă

22 oct. 2014,, 13:20   Politică
4683 3
Foto: infoprut.ro
După ce a fost acuzată de trădarea Partidului Liberal Reformator de către conducerea formațiunii, deputata Ana Guțu a venit cu o replică în apărarea sa. Într-o postare pe blogul său, Ana Guțu menționează că echipa PLR ar fi fost subjugată de un grup de oligarhi și prognozează că formațiunea „va dispărea în neant după alegeri”, informează NOI.md.

Potrivit Anei Guțu, oamenii cu potențial din PLR au fost marginalizați și apoi eliminați, pentru că au devenit incomozi anumitor forțe cointeresate.

“Sloganul “Moldova fără oligarhi” pare a fi ridicol și lipsit de sens din moment ce PLR a încăput pe mîna fraților (verișorilor) Țopa. Generalul Vitalie Marinuța a avut dreptate, cînd a bătut alarma în luna februarie. PLR a devenit partid capturat. Au fost duși de nas membrii partidului cu promisiunea venirii lui Ion Sturza, se știa deja demult că acesta nu va veni, dar majoritatea din biroul politic a preferat să îmbete cu apă rece oamenii cu discernămînt din PLR”, menționează deputata.

Ana Guțu mai afirmă că nu poate fi acuzată de trădare, doar pentru că a făcut opinie separată și a venit cu propunerea retragerii formațiuni din cursa pentru alegeri. „Despre trădare națională vom vorbi la 1 decembrie 2014, cînd din cauza miopiei și senilității intelectuale ale unor epave, pretinși ”bărbați ai neamului”, în Parlamentul RM se vor regăsi neo-fasciștii Petrenco, Tuleanțev și Usatîi”, a menționat Guțu.

Deputata a mai avertizat că la ora actuală asupra premierului Iurie Leancă s-ar exercita presiuni pentru a-i demite pe unii viceminiștri PLR, care ar putea da în vileag neregulile din cadrul ministerelor.

Anterior, reprezentanții PLR au acuzat-o pe Ana Guțu că ar acționa în favoarea unui alt partid, prin acțiunile sale din ultima perioadă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?