X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Afiş cultural pentru 22 octombrie

22 oct. 2014,, 10:00   Societate
2518 0
Foto: dorledor.info
Interpreta moldoveană Natalia Barbu va prezenta fanilor săi un concert excepţional „Te iubesc”, care va avea loc la Palatul Naţional, cu începere de la ora 19:00. Pe aceeaşi scenă cu interpretă va evolua şi formaţia „Alex Calancea Band”.

În perioada 22-25 octombrie, la CIE „Moldexpo” va avea loc Expoziţia Internaţională Specializată „Moldagroteh”, în cadrul cărei va fi prezentată tehnica agricolă calitativă de la producătorii autohtoni şi cei străini. Expoziţia va fi deschisă între orele 10:00 şi 18:00. Preţul unui bilet – 5 lei.

Pentru micii amatori ai teatrului pe scena Teatrului de păpuşi „Licurici” va fi jucat spectacolul-poveste „Dîrzul soldăţel de plumb”. Preţul unui bilet – 15 lei. Piesa va fi prezentată în limba rusă.

Pentru grădinari, precum şi pentru ceilalţi amatori ai plantelor, în Grădina Botanică se desfăşoară un tîrg de plante decorative, cu un scont de 20 la sută.

Miercuri cinematograful „Patria” şi „Patria-Multiplex” încheie difuzarea în 3D a desenului animat „Boxtroli”, a thrillerului fantastic „Rămași în urmă” („Left Behind”) cu Nicolas Cage în rolul principal, precum şi a dramei „Judecătorul” cu Robert Downey Jr.

În ultima zi a Săptămînii filmului chinezesc, la Centrul Cultural „Odeon”, cu începere de la ora 17:00, va fi prezentat un film despre tineri, apărut anul trecut, iar evenimentul va fi încheiat cu proiecţia filmului „Marele maestru”, la ora 19:30. Ambele pelicule vor fi subtitrate în limba engleză.

În perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, la Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, va avea loc un vernisaj de tablouri al pictoriţei Anastasia Sidorenko, în vîrstă de 22 de ani. Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.

În plus, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost deschisă Bienala Internaţională de Arte Decorative Aplicate, ediţia a III-a, care va familiariza vizitatorii cu multitudinea diverselor direcţii de artă şi posibilităţile artei decorative aplicate în epoca modernă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?