Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Germania va continua instruirea managerilor moldoveni

16 oct. 2014,, 14:30   Economie
2561 0
Foto: miepo.md
Viceprim-ministrul, ministrul Economiei al Republicii Moldova, Andrian Candu, și secretarul de stat parlamentar al Ministerului Federal al Economiei și Energiei din Germania, Uwe Beckmeyer, au semnat la Berlin Declarația privind continuarea programului de instruire a managerilor moldoveni în Germania, informează NOI.md.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Economiei, în cadrul întrevederii oficialii au discutat, de asemenea, etapele de implementare a Acordului de asociere Moldova-UE, incluzînd prevederile ce se referă la Zona de comerţ liber aprofundat şi cuprinzător (DCFTA).

Andrian Candu a avut o întrevedere și cu președintele Comisiei parlamentare pentru economie și energie a Bundestagului, Peter Ramsauer, cu care a discutat problemele economice și energetice cu care se confruntă Moldova.

Vicepremierul a participat și la întrevederea cu directorul executiv al Comitetului de Est al Economiei Germane, profesorul Rainer Linder. La eveniment au participat reprezentanți ai mai multor companii germane interesate să realizeze investiții în Republica Moldova. Andrian Candu a profitat de ocazie pentru a prezenta oportunitățile investiționale pe care le oferă Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?