Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1389
Preşedintele stiri: 4015

Tragedie la Făleşti! Un inspector de sector s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare

14 oct. 2014,, 14:30   Societate
5262 2
Foto: moldovenii.md
Un angajat al Inspectoratului de Poliție din Fălești s-ar fi sinucis noaptea trecută cu o armă de vânătoare, pe care o deținea legal. Tragedia s-a produs în jurul orei 01:00. Corpul neînsufleţit al ofiţerului a fost găsit de către membrii familiei sale, care au şi chemat poliția.

''Poliţistul a efectuat o împuşcătură din arma de vânătoare pe care o deţinea legal. Cazul este investigat de Procuratura din Făleşti'', a spus ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Făleşti, Ludmila Condrat.

''Cadavrul este acum la morgă unde se fac expertize. Arma din care s-a tras se află la materialele procesului penal. Se examinează toate versiunile, se fac investigaţii, se audiază persoane, inclusiv rude'', a precizat procurorul raionului Făleşti, Ghenadie Guriţanu.

Polițistul, în vârstă de 28 de ani, era căsătorit și avea doi copii. El era angajat al Inspectoratului de Poliție din Fălești de peste cinci ani. În cadrul dosarului penal deschis în acest caz, a fost efectuată expertiza medico-legală şi urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii tragediei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?