Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Circulație restricționată în capitală, în timpul vizitei lui Ponta

10 oct. 2014,, 10:20   Politică
4062 2
Foto: pan.md
Conducătorii auto sînt îndemnați să evite centrul capitalei pe parcursul zilei de astăzi, îndeosebi Piața Marii Adunări Naționale, în legătură cu vizita premierului român, Victor Ponta, la Chișinău. Atenționarea vine din partea Inspectoratului Național de Patrulare, care va asigura ordinea publică pe toată perioada vizitei, informează NOI.md.

Avertismentul este valabil în special pentru orele 15:00-20:00 și se referă la perimetrul străzilor Gavriil Bănulescu Bodoni şi Vasile Alecsandri, Veronica Micle şi Mitropolit Varlaam. Poliția recomandă conducătorilor auto să nu-și parcheze automobilele în zonă în intervalul menționat.

Mai mulți polițiști vor fi dislocați în capitală pentru a asigura securitatea personală a delegației românești. Totodată, inspectorii de patrulare vor dirija circulaţia rutieră pe direcţiile de deplasare a oficialilor din statul vecin, asîgurînd, în același timp, ordinea publică.

Menționăm că Victor Ponta întreprinde astăzi o vizită în Republica Moldova. Demnitarul va efectua vizite la Cahul și Cantemir, iar în partea a doua a zilei va participa în Piaţa Marii Adunări Naţionale la ceremonia de donare a mijloacelor de transport pentru o serie de instituţii şcolare, culturale şi de stat din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?