Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Urechean se vrea din nou în fruntea Primăriei

9 oct. 2014,, 11:20   Politică
3394 4
Foto: tribuna.md
Fostul primar al capitalei Serafim Urechean a anunțat că va candida din nou la funcția de primar al capitalei, la alegerile locale din 2015. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni la TV7, informează NOI.md.

Actualul președinte al Curții de Conturi a precizat că Chișinăul se află într-o stare proastă și se vede obligat să intervină, pentru a remedia situația.

„Voi candida la funcția de primar, am obligațiuni față de chișinăuieni. În 2005,cînd am plecat, m-am dus să mă lămuresc cu tovarășul Voronin. Și am declarat că, în caz că lucrurile în Chișinău vor merge mai prost, atunci eu îmi rezerv dreptul de a mă întoarce. Nu eu vreau, poporul vrea, chișinăuienii vor”, a precizat Urechean.

Acesta a mai anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, chiar dacă a primit propuneri din partea unor partide. Serafim Urechean prognozează că și de această dată, neînțelegerile dintre partide vor duce la alegeri anticipate.

„N-aș exclude că numărul de voturi confortabil pentru formarea guvernului de orientare democratică va exista, dar eu totuși văd că la capitolul înțelegere poate fi foarte problematic și nu exclud alegeri anticipate. O spun direct”, a menționat Urechean.

Precizăm că Serafim Urechean a fost liderul Alianței Moldova Noastră, iar în perioada anilor 1994-2005 a fost primar al municipiului Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?