Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Lukoil-Moldova” ar putea rămîne fără licență

7 oct. 2014,, 16:30   Economie
5454 1
Foto: ua-ru.info
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a emis o prescripție companiei „Lukoil-Moldova”, prin care a obligat-o să înlăture, în termen de 14 zile, abaterile de la Metodologia de calculare şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere. În caz contrar, compania ar putea rămîne fără licență, informează NOI.md.

Potrivit unui comunicat emis de ANRE, în cadrul ședinței la care au fost examinate rezultatele controlului activității „Lukoil-Moldova”, conducerea companiei a fost avertizată asupra faptului că în cazul neexecutării prescripţiei, ANRE va iniția procedura de retragere a licenţei deținute de această întreprindere. În cadrul aceleiași ședințe ANRE a decis să iniţieze procedura de suspendare a licenţei pentru importul și comercializarea cu ridicata a gazului lichefiat deținute de compania „Dominic”.

ANRE este abilitată prin lege să supravegheze respectarea de către importatorii şi vînzătorii produselor petroliere principale şi a gazului lichefiat a Metodologiei de calculare şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere, să modifice, să suspende și să retragă licenţele pentru activitatea pe piața produselor petroliere în conformitate cu legislația în vigoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?