X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Renato Usatîi: Voi fi nevoit să întrerup pomenile

6 oct. 2014,, 17:10   Politică
10628 16
Foto: noi.md
Omul de afaceri Renato Usatîi a anunțat că în următoarele două luni nu va mai organiza evenimente festive în scop electoral și nici nu va face donații. Declarația a fost făcută de Usatîi astăzi, în urma înregistrării partidului „Patria”, pe a cărui listă candidează, la Comisia Electorală Centrală, informează NOI.md.

Liderul partidului „PaRUs” anunțat că nu se va mai implica nici în acte de caritate, pentru a exclude din start riscul înlăturării sale din cursa electorală.

„Eu i-am ajutat pe oameni pînă în prezent, am organizat anumite evenimente și pentru mine campania electorală s-a terminat din punct de vedere financiar. Mi s-a spus că dacă voi dona bani în campania electorală, voi fi scos din alegeri. Cu părere de rău, voi fi nevoit să întrerup pomenile. În aceste două luni nu avem de gînd să umblăm cu cartofi, cu orez. Lasă să umble cei care au furat țara pînă acum”, a spus Usatîi.

Politicianul a anunțat că nu intenționează nici să transfere bani în fondul său electoral, în viitorul apropiat. Acesta a ținut să precizeze că sumele de bani cheltuite pînă în prezent au fost declarate organelor abilitate. „Credeți-mă că fondul nostru electoral va avea mult mai puțini bani decît alte formațiuni”, a punctat Usatîi.
Precizăm că astăzi Renato Usatîi și membrii formațiunii „Patria” au depus actele necesare pentru înregistrarea în cursa electorală. În lista de candidați a fost inclus și comunistul Grigore Petrenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?