Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4039

Pierce Brosnan este Spionul de Noiembrie

6 oct. 2014,, 18:00   Externe
4962 0
Foto: followingthenerd.com
Pierce Brosnan revine pe marile ecrane în rolul de spion. El joacă alături de Luke Bracey, Olga Kurylenko şi Bill Smitrovich, regia filmului „Spionul de Noiembrie” fiind semnată de Roger Donaldson. Lansat la sfîrşitul lunii august în Statele Unite ale Americii, thrillerul va avea premiera în cinematografele din România pe 10 octombrie.

Cunoscut drept Nume de cod: Spionul de Noiembrie, Peter Devereaux (Pierce Brosnan) este un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, care în loc să îşi pregătească retragerea discretă din activitate, acceptă o ultimă misiune.

Trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii, care timp de cîteva decenii a distrus numeroase vieţi. Ceea ce Peter nu ştie însă este că tocmai această misiune îl transformă într-o ţintă pentru cel care pînă nu demult îi era cel mai bun prieten, David Mason (Luke Bracey), unul dintre cei mai valoroşi oameni ai CIA-ului.

În momentul în care toţi încep să suspecteze existenţa unei scurgeri de informaţii în interiorul agenţiei, pentru Devereaux nu mai există nici o regulă şi nici o persoană în care să mai poată avea încredere.Agentul e gata de orice pentru a-şi termina misiunea şi descoperi sabotorul.

Cu un scenariu care are la bază best sellerul internaţional ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, „Nume de cod: Spionul de Noiembrie“ este un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sînt ridicate la rang de artă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?