X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Traficul în PMAN va fi blocat astăzi, de la ora 16:00

3 oct. 2014,, 16:38   Societate
3614 0
Foto: noi.md
Timp de două zile, circulaţia transportului prin centrul oraşului va fi restricţionată, cu ocazia desfăşurării sărbătorii naţionale “Ziua Vinului 2014”, care va avea loc în zilele de 4 și 5 octombrie curent în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Mai multe echipaje pedestre și de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe arterele principale ale capitalei pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Totodată, astăzi, de la ora 16:00 și pînă luni dimineața, ora 09:00, va fi sistată circulația transportului pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin, circulația fiind redirecționată pe străzile adiacente.

Mijloacele de transport destinate pentru transportarea cetățenilor la complexele vinicole din Republica Moldova vor avea o parcare special amenajată, situată în spatele sediului Guvernului.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției recomandă conducătorilor auto să respecte întocmai restricţiile instituite. Totodată, populația este îndemnată să se conformeze cerinţelor poliției, iar șoferii să evite deplasarea prin centrul orașului și să-și parcheze unitățile de transport doar în locurile stabilite de către forţele de ordine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?