Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PD își asumă un nou angajament

17 sep. 2014,, 11:09   Politică
2919 1
Foto: noi.md
Reprezentanții Partidului Democrat și-au asumat astăzi un nou angajament – de a asigura bunăstarea familiilor din Moldova. Cu acest mesaj a ieșit în fața presei liderul PD, Marian Lupu, care a precizat că în viitorul apropiat, formațiunea va întreprinde mai multe acțiuni în sprijinul familiilor, informează NOI.md.

Potrivit lui Lupu, prin acest demers formațiunea și propune să susțină familiile cu mulți copii, să asigure venituri decente pentru fiecare familie, prin crearea de noi locuri de muncă bine plătite, dar și să contribuie la combaterea discriminării pe criterii de gen.

„Partidul Democrat își ia un angajament față de toate familiile din Moldova, un angajament nu doar politic, dar unul de suflet. Vom lupta ca să ținem familiile din Moldova unite, împreună aici, acasă, pentru ca părinții să nu fie nevoiți să plece. Este absolut normal să ne luăm noi angajamente atunci cînd vin alegerile, pentru că sîntem responsabili, o echipă de oameni pragmatici. Familiile din țara noastră merită mai mult”, a punctat Lupu.

Liderul formațiunii a menționat că va prezenta în scurt timp un plan de acțiuni, format din cinci piloni, pentru atingerea obiectivelor propuse.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?