X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Membrii Coaliției Pro-Europene s-au întrunit în ședință

16 sep. 2014,, 17:16   Politică
4333 4
Foto: noi.md
Membrii Consiliului Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană s-au întrunit astăzi în ședință pentru a stabili agenda noii sesiuni parlamentare. Totodată, în cadrul ședinței, șefii celor trei fracțiuni a Coaliției, Marian Lupu, Valeriu Streleț și Ion Hadârcă, au discutat despre eventualele provocări ce vor apărea în campania electorală, informează NOI.md.

„Am stabilit necesitatea unei munci suplimentare din partea comisiilor și fracțiunilor. Avem proiecte de legi importante sub aspect economic, social, care trebuie duse la bun sfîrșit, și am discutat modalitățile optimale pentru realizarea agendei”, a declarat președintele PD, Marian Lupu.

Șeful fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, a ținut să precizeze că pe lîngă agenda parlamentară, membrii Consiliului Coaliției au abordat problema înfruntării unor eventuale provocări din partea oponenților politici.

„Astăzi am discutat despre posibilele provocări ce vor urma, deoarece vedem că comportamentul domnului Ioniță este un serial. Ne așteptăm la noi atacuri și la adresa liderului și a altor membri. Prin prisma acestor estimări am discutat cum să ne consolidăm rîndurile, cum să ne protejăm colegii, mai ales într-o perioadă politică foarte sensibilă, atunci cînd țintești și în perioada postelectorală”, a specificat Streleț.

Și președintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă, a menționat că în cadrul ședinței a fost evaluată situația social-politică din țară și stabilite modalitățile de prevenire a unor conflicte.

„După parcursul acesta mai lejer, riscăm să intrăm într-o perioadă cu tentă electorală evidentă, care poate fi folosită de unii pentru a deteriora această situație, inclusiv tribuna Parlamentului. Am discutat modalitățile de tranșare pe interior a unor probleme care vor apărea ulterior”, a precizat Hadârcă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?