Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Casa preşedintelui raionului Căuşeni a fost atacată cu cocteiluri Molotov

11 sep. 2014,, 14:58   Societate
3906 2
Foto: protv.md
În noaptea de 10 spre 11 septembrie, în jurul orei 2.30, casa preşedintelui raionului Căuşeni, Ion Ciontoloi, a fost atacată cu cocteiluri Molotov. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar focul a fost stins de pompierii care s-au deplasat la faţa locului. Poliţiştii au stabilit că două sticle au fost aruncate pe acoperişul casei, una dintre ele s-a stricat, cea de a treia a fost aruncată în geam şi a explodat.

În prezent se întreprind măsuri de identificare a principalilor suspecţi. Corpurile delicte au fost ridicate pentru expertiză. Partidul Liberal Democrat, a cărui membru este Ciontoloi, a emis un comunicat de presă în care îşi exprimă regretul vizavi de incidentul produs în această noapte.

"PLDM îşi exprimă speranţa că autorii atacului vor fi depistaţi şi sancţionaţi conform normelor legale şi aşteaptă, în acest sens, concluzia organelor de anchetă. Pînă atunci, PLDM solicită abţinerea de la interpretări speculative a cazului. De asemenea, PLDM se disociază de la comentariile politice personale exprimate pe marginea acestui caz regretabil", se scrie în comunicat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?