X 
Transnistria stiri: 1427
Eurovision stiri: 515

Raportul olandez privind catastrofa Boeingului malaezian a provocat nedumerire la Moscova

11 sep. 2014,, 01:25   Externe
8621 3
Foto : kommersant.ru
Raportul cu privire la prăbușirea Boeingului malaezian, publicat la Haga, a fost comentat la Moscova. Potrivit experților ruși, olandezii nu au comunicat nimic nou despre prăbușirea Boeingului malaezian în Ucraina.

În documentul elaborat de Consiliul de Securitate al Țărilor de Jos, au fost doar rezumate faptele deja cunoscute, notează experții ruși.

"Acest raport nu dă nimic. Ceea ce se spune acolo, noi profesioniștii, am realizat în prima zi a catastrofei, cînd am văzut epava avionului pe ecranul televizorului, pentru că prin dispersia lor, structura, ne-am dat seama că avionul nu a fost distrus în urma impactului cu Pămîntul, ci a început să se distrugă în aer, iar pe pămînt au căzut deja fragmentele avionului. Ce au făcut aproape două luni acești băieți, care au pregătit raportul, nu este clar. Este o pură formalitate", - a declarat Oleg Smirnov, președintele comisiei aviației civile a Rostransnadzor.

La data de 9 septembrie Consiliul de Securitate a Țărilor de Jos, așa cum a promis, a publicat raportul preliminar cu privire la cauzele prăbușirii Boeingului malaezian în sud-estul Ucrainei. Documentul nu conține concluzii finale. Se constată că aeronava a fost distrusă în aer din cauza că a fost lovită de un număr mare de proiectile de mare viteză.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?