Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Odesa: un funcționar corupt a fost aruncat în tomberonul de gunoi (VIDEO)

7 sep. 2014,, 00:59   Externe
9072 15
Foto: obozrevatel.com
Activiștii din Odesa ai "Sectorului de dreapta" au aruncat împins într-un tomberon de gunoi pe directorul interimar al filialei regionale a Fondului de Asigurări Sociale pentru persoanele cu incapacitate temporară de muncă, Oleg Rudenko.

El a fost oprit la cîțiva pași de birou și i s-a propus "să stea de vorbă". În special, activiștii l-au întrebat pe Rudenko, ce drept are să meargă la muncă și să conducă filiala regională a Fondului de Asigurări Sociale, după ce a fost acuzat de corupție.

Rudenko a spus că el nu este un corupt, nu a luat mită de la gestionarii sanatoriilor, care au găzduit copiii refugiați și, în general, a venit la lucru ca să-și ridice lucrurile personale.

După aceea, el a fost întrebat de unde a luat 600 de mii de grivne pentru cauțiune, după care l-au aruncat pe Rudenko în tomberonul de gunoi, spunînd că acesta este noul său loc de muncă.

Anterior Serviciul ucrainean de Securitate l-a reținut pe Rudenko în timp ce lua mită pentru alocarea de fonduri pentru plasarea copiilor din regiunile Donețk și Lugansk în sanatorii.

Rudenko a fost implicat în distribuirea a 46 de milioane de grivne, și spera, astfel, să "cîștige" peste 10 milioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?