X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ucraina: Rebelii au reperat un tanc american

5 sep. 2014,, 01:39   Externe
14237 20
Foto: goodfon.ru
Evenimentele-cheie din regiunea Donețk se desfășoară în jurul aeroportului, controlul căruia deja a doua zi încearcă să-l preia rebelii.

Pentru a opri bombardarea zonelor rezidențiale, rebelii au trimis un grup de recunoaștere în zona aeroportului Donețk. Insurgenții au stabilit că anume de aici luptătorii Gărzii Naționale lansează proiectile.

Potrivit comandantului grupului de recunoaștere, rebelii sînt tot mai aproape de obiectivul principal - a elibera teritoriul aeroportului de trupele ucrainene.Garda Națională se retrage. Se estimează că în terminale se ascund doar cîteva unități, dar ele continuă să atace Donețk și suburbiile. Cercetașii, de asemenea, au constatat că majoritatea luptătorilor sînt mercenari străini.

Raidul a durat pînă cînd forțele de securitate ucrainene nu au observat cercetași. A început un schimb de focuri și cercetașii s-au retras. Cu toate acestea, comandantul grupului de recunoaștere a stabilit că pe aeroport se află un tanc american. Potrivit acestuia, au fost trei astfel de tancuri, două au fost distruse, unul a apărut în mod miraculos în imediata apropiere a aeroportului. Acum tancul se află în apropiere de pista de aterizare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?