X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Sîrbu: Comuniștii reacționează bolnăvicios

4 sep. 2014,, 12:15   Politică
5001 12
Foto: noi.md
„Acuzațiile de corupție aduse la adresa Partidului Democrat nu sînt decît minciuni inventate de PCRM, pe fondul temerilor formațiunii de a-și pierde propriii alegători”. Astfel a comentat pentru NOI.md democratul Sergiu Sîrbu declarația staffului republican al PCRM, potrivit căreia democrații intenționează să falsifice alegerile din acest an.

Reprezentantul PD a calificat reacția opoziției drept bolnăvicioasă și a precizat că se aștepta la un asemenea comportament din partea oponenților politici. În ceea ce privește acuzațiile de cumpărare a alegătorilor, Sîrbu a catalogat învinuirile drept invenții.

„Comuniștii au, probabil, o frică legată de faptul că alegătorii lor vor veni masiv la sediile PD pentru a vota candidații noștri pentru alegeri. Noi sîntem foarte bucuroși și mulțumiți că această inițiativă a stîrnit reacții atît de aprinse în societate. Faptul că comuniștii ne critică dur demonstrează că sîntem pe calea cea dreaptă și denotă că la ei joacă invidia. Comuniștii nu fac decît să născocească minciuni, iar aceasta este o reacție bolnăvicioasă”, a spus Sîrbu.

Potrivit deputatului democrat, organizarea alegerilor primare pentru desemnarea candidaților electorali înainte de alegeri ar putea servi drept exemplu pentru celelalte formațiuni politice. „Nu vrem să avem un drept exclusiv asupra acestei inițiative. Dacă alte partide vor să urmeze exemplul nostru, îi îndemnăm să procedeze la fel”, a explicat Sîrbu.

Într-o declarație a staffului republican al PCRM se menționează că democrații intenționează să cumpere alegătorii și să falsifice alegerile parlamentare. Potrivit comuniștilor, în ultimii cinci ani, „PD și-a demonstrat inventivitatea în activitatea politică într-o singură direcţie – corupţia politică”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?