X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În ultimele zile în Ucraina au intrat 4 batalioane de grupuri tactice ale FR,- CSNA

3 sep. 2014,, 03:00   Externe
10520 42
Foto: fakty.ictv.ua
Trupele ruse sosesc zilnic pe teritoriul Ucrainei, decizia de a reformata operațiunea antiteroristă va fi adoptată în viitorul apropiat, anunță Consiliul de Securitate Națională și Apărare (CSNA).

"La moment pe teritoriul Ucrainei, potrivit estimărilor preliminare, se află 10-15 mii de soldați ai Federației Ruse împreună cu organizațiile teroriste", - a declarat purtătorul de cuvînt al Consiliului de Securitate Națională și Apărare, Andrei Lîsenko, luni seara, la un post TV.

Totodată, el a subliniat: "Patru batalioane de grupuri tactice – acesta este numărul care a pătruns în ultimele 24 de ore".

"În fiecare zi pe teritoriul nostru vin trupele rusești", - a constatat purtătorul de cuvînt al Consiliului de Securitate Națională și Apărare, adăugînd că în Lugansk "ei nici măcar nu-și ascund însemnele de grad".

El a mai spus că numărul total de trupe rusești, care se aflau de-a lungul graniței cu Federația Rusă și în Crimeea, în primele două faze ale operațiunii antiteroriste a fost de 45 000.

"Noi înțelegem acum care este situația. Se pregătește o decizie cu privire la reformatarea operațiunii antiteroriste. Unii spun că acesta nu este acel format, deoarece aceștia nu mai sînt teroriști, dar decizia de a schimba formatul încă nu a fost adoptată. Și cred că în curînd vom auzi soluții mai largi, inclusiv de personal", - a rezumat A.Lîsenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?