X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

RPD a anunțat despre ocuparea aeroportului Lugansk

1 sep. 2014,, 01:58   Externe
7170 21
Foto: bloknot.ru
Reprezentanții autoproclamatei RPD au declarat că au recucerit aeroportul din Lugansk de la batalionul "Aydar".

"În timpul zilei, unitățile armatei Novorosiei au dat lupte grele pentru aeroportul Lugansk. Rebelii au distrus 2 fortificații de teren, 3 autovehicule și aa ucis cinci militari ucraineni", - a declarat Statul major al RPD.

Între timp, ministrul ucrainean al Apărării Valeri Gheletei a spus că "luptele grele în zona aeroportului Lugansk" continuă.

RPD, de asemenea, a raportat că a luat sub control localitățile din apropiere de Donbas: Blagodatnoe, Novoamvrosievskoe, Artemovka, Semenovskoe, Metalist, Mnogopolie, Kobzari, Tretiaki, Șirokoe și altele. În plus, insurgenții au declarat că în timpul bombardării pozițiilor armatei ucrainene din regiunea Donețk duminică au fost uciși 87 de militari ucraineni, distruse trei tancuri, șase mașini blindate și opt vehicule cu muniție și combustibil.

Reprezentanții rebelilor, de asemenea, au declarat că au continuat să respecte "încetarea focului", care a permis armatei ucrainene "să evacueze efectivul" în zonele Novokaterinovka, Starobeșevo și Osîkovo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?