X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vlad Filat s-a întîlnit cu Traian Băsescu

30 aug. 2014,, 12:00   Politică
3894 2
Foto : facebook
Profesorii care activează în şcolile cu predare în limba de stat din stînga Nistrului ar putea beneficia de un adaos salarial. La această înţelegere au ajuns liderul PLDM, Vlad Filat, şi preşedintele României, Traian Băsescu, în cadrul unei întrevederi, care a avut loc ieri la Bucureşti, informează NOI.md.

Pe agenda discuţiilor s-a aflat şi problema securităţii energetice a Republicii Moldova. Filat i-a mulţumit lui Băsescu şi pentru suportul financiar acordat Moldovei, în vederea renovării grădiniţelor.

„I-am mulțumit domnului președinte pentru reușita proiectului gazoductului Iași-Ungheni. Securitatea energetică este un subiect prioritar pentru Republica Moldova și mă bucur că am găsit deschiderea necesară la prietenii noștri din România! Sînt sigur că proiectul de renovare a grădinițelor cu suportul financiar al României reprezintă încă un pas important în modernizarea sistemului educațional din Republica Moldova”, a precizat liderul PLDM, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Totodată, cei doi au discutat despre evoluția evenimentelor din Ucraina precum și despre posibilele efecte asupra Republicii Moldova și României.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?