Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Lolita Mileavskaia și-a arătat pentru prima dată fiică

27 aug. 2014,, 01:15   Showbiz
11657 0
Foto : mke.ee
Unica fiică a actriței, născută în căsătoria cu Alexandr Țekalo, în acest an aniversează 15 ani. Eva, născută prematur, a fost diagnosticată cu autism, deaceea cîntăreața și prezentatoarea TV a ferit-o de atenția presei. Însă, recent, pe pagina celebrității de pe rețelele sociale au apărut două fotografii cu adolescenta.
În ciuda faptului că Lolita locuiește la Moscova, fiica ei, pînă de curînd, a locuit la Kiev.

"Capitala Ucrainei este mai liniștită decît a noastră, este și o școală cu program prelungit chiar lîngă casă. Este comod, în plus, are cine o supraveghea pe Eva", - a spus de mai multe ori artista, referindu-se la mama și tatăl său vitreg, relatează Medikforum.

Cu toate acestea, la începutul lunii martie, telediva și-a adus rudele la Moscova. "Vreau să dorm liniștit noaptea, fără să mă tem pentru familia mea", - și-a explicat ea decizia.

Noul an școlar Eva îl va întîlni la Moscova.

"Ce păcat că vacanța se termină... Te iubesc, mult, Evocika", - a scris Lolita în rețelele sociale, postînd fotografia cu fiica ei.
Această imagine i-a încîntat pe fanii vedetei, încît aceasta a mai postat pus pe web o altă fotografie. "Tuturor o bună stare de spirit! Nu vă fie teamă să fiți amuzant !! "- îndeamnă artista.
Mai puțin de un an în urmă Lolita a declarat că vrea să devină din nou mamă.
"Soțul meu mă roagă să-i nasc un fiu. În 2012, am făcut împreună un pelerinaj la locurile sfinte, rugîndu-ne la Dumnezeu să ne dea un copil sănătos. Atunci nu am rămas însărcinată, așa că acum examinez posibilitatea maternității surogat", - a recunoscut vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?