X 
Transnistria stiri: 1427
Eurovision stiri: 515

Duel muzical inedit la Chișinău, cu ocazia sărbătorilor naționale

25 aug. 2014,, 15:01   Societate
2530 0
Foto: facebook.com/ Alex Calancea
Autoritățile municipale au făcut public programul festivităților dedicate sărbătorii Limba Noastră, marcate pe 31 august, informează NOI.md.

Sărbătoarea va începe în mod tradițional cu depunere de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt, după care pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică vor avea loc recitaluri de poezii. În acest an evenimentul se va desfășura sub semnul activității poetului Dumitru Matcovschi, a anunțat șefa Direcției cultură a Primăriei, Lucia Culev.

Seara, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert extraordinar cu participarea interpreților de muzică ușoară, dar și a formațiilor de muzică populară. Publicul va avea parte și de un duel muzical inedit între Orchestra Municipală a Fraților Advahov și Alex Calancea Band, care vor acompania artiști precum Cătălin Josan, Natalia Barbu, Nelly Ciobanu, Tania Cerga, Cristina Pintilie, Alexandru Manciu, Cristi Aldea-Teodorovici.

Totodată, iubitorii de muzică clasică vor putea audia cele mai cunoscute compoziții în cadrul unui recital susținut de Chișinău Youth Orchestra și solista Teatrului Național de Operă și Balet Mariana Bulicanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?