Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Iațeniuk: De Ziua Independenței în Ucraina sînt posibile atacuri teroriste

22 aug. 2014,, 00:50   Externe
4337 8
Foto: udm.ru
De Ziua Independenței Ucrainei, la 24 august, sînt posibile atacuri teroriste. Aluzia a fost făcută de prim-ministrul Arseni Iațeniuk, în deschiderea ședinței guvernului, transmite REGNUM.

În special, prim-ministrul a spus că rebelii încearcă să destabilizeze Ucraina prin comiterea de acte de terorism. "Vedem că ei încearcă să destabilizeze situația prin tot felul de atacuri teroriste. Atrag atenția Ministerului de Interne la asigurarea ordinii publice înainte de Ziua Independenței", - a spus Iațeniuk.

În plus, el a declarat încă o dată că acțiunile militare din Donbas "sugrumă" economia ucraineană. "Să ai o economie eficientă și un sector financiar sănătos, în condițiile moderne este extrem de dificil, atunci cînd în țară este război... În fiecare zi pierdem potențialul nostru economic. Asupra obiectivelor noastre se trage, iar focul este corectat de Rusia. Se lovește în cele mai importante obiecte de infrastructură - mine, centrale electrice, rețele de electricitate, căi ferate, poduri, comunicații. Fiecare minut Ucraina suferă pierderi de milioane. Este absolut clar că sînt acțiuni planificate pentru a ne sugruma din punct de vedere economic. Rusia înțelege că restabilirea Donbasului va necesita miliarde de dolari", - a spus Iațeniuk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?