X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Valentina Naforniță, într-un concert de excepție la Chișinău (VIDEO)

20 aug. 2014,, 17:35   Showbiz
5228 0
Foto: noi.md
Iubitorii de muzică clasică sînt așteptați pe 24 august la Palatul Republicii, unde va avea loc Gala de Operă a renumitei soprane originare din Republica Moldova Valentina Naforniță. Spectacolul va avea loc în cadrul tradiționalului program de concerte susținut de Chișinău Youth Orchestra, la finele lunii august, relatează NOI.md.

Astfel, tinerii instrumentiști vor evolua pe 22 august în Scuarul Catedralei din Chișinău, pe 23 august la Sala cu Orgă, iar șirul evenimentelor va culmina cu un spectacol susținut de Valentina Naforniță. Concertele marca Chișinău Youth Orchestra din acest an au loc în cadrul campaniei „Renaște Moldova”, dedicate reabilitării Centrului Mamei și Copilului din Chișinău.

„Sperăm să avem trei concerte de excepție. Sîntem siguri că aceste evenimente se vor încadra cu succes în cadrul acțiunilor culturale realizate în Chișinău. În acest an avem participanți din Ucraina și România. Sigur că nucleul îl constituie tinerii noștri, care își fac studiile la cele mai prestigioase instituții din Anglia, Rusia, Elveția”, a precizat fondatorul Chișinău Youth Orchestra”, Adriano Marian.

„Acest concert este foarte important pentru mine. E diferit de celelalte pe care le-am susținut anterior, pentru că este un concert al meu, în care invitat este soțul meu, Mihai Dogotari. Voi avea ocazia să cînt cele mai frumoase și îndrăgite arii și duete ale marilor compozitori”, a spus Valentina Naforniță.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?