X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

RPD: La Donețk a început foamea

20 aug. 2014,, 01:38   Externe
6802 6
Foto: freesmi.by
Viceprim-ministrul autoproclamatei republici populare Donețk, Andrei Purgin, a declarat că magazinele din Donețk sînt goale, apă și medicamente nu sînt, începe foametea. Declarația a fost făcută pentru postul de radio leton Baltkom, transmite RIA Novosti.

"Nu avem medicamente și începe foamea - magazinele sînt goale. Două milioane de oameni nu au acces la apă potabilă și nici la cea tehnică. Nu curge nimic din robinet ", - a declarat unul dintre liderii RPD.

El a adăugat că în Donețk există probleme serioase cu aprovizionarea cu energie electrică, deoarece au fost "distruse peste 300 de stații electrice". Potrivit acestuia, oamenii nu pot părăsi orașul din cauza lipsei de coridoare umanitare.

Din cauza distrugerii a două stații de filtrare a apei, în Donețk, a treia zi nu este apă. De asemenea, din cauza bombardării orașului a fost oprită circulația trenurilor, a fost grav deteriorat gazoductul. Fără gaze rămîn numai în Donețk 19 blocuri locative, 425 de gospodării casnice, precum și 23 de întreprinderi industriale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?