Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Fostul șef al combinatului „Franzeluţa” ar putea fi desemnat în fruntea CFM

18 aug. 2014,, 16:32   Societate
4898 0
Foto: moldnews.md
Fostul director al Combinatului de Panificaţie „Franzeluţa” Eugen Baleca este învingătorul concursului pentru suplinirea postului de director al întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”. Baleca este singurul candidat care a promovat cele două probe organizate de comisia de concurs, notează NOI.md.

Potrivit Consiliului de administrație a întreprinderii, pe 15 august Baleca a susținut proba interviului și a fost desemnat cîștigătorul concursului. Ceilalți trei candidați pentru acest post – fostul funcţionar public Fiodor Negru, fostul şef al Inspectoratului transportului auto Vladimir Radu şi expertul în domeniul transporturilor Natalia Lipscaia nu au promovat prima probă a concursului.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, urmează să examineze raportul comisiei de concurs și să ia o decizie pe marginea desemnării lui Eugen Baleca în funcția de director al CFM. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de șefa Serviciului de presă al MTID, Irina Gîscă.

Precizăm că ultimul director general al CFM, Andrei Domaşcan, a fost demis printr-o dispoziţie a lui Vasile Botnari în februarie 2014. Interimatul funcţiei de director este exercitat în prezent de Sergiu Tomşa.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?