Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

În Moldova a fost instituit Consiliul pentru Competitivitate

14 aug. 2014,, 11:27   Economie
3099 0
Foto: noi.md
În Republica Moldova a fost instituit Consiliul pentru Competitivitate, informează NOI.md. Decizia respectivă a fost aprobată de Guvern la inițiativa Ministerului Economiei.

Potrivit vicepremierului, ministrului Economiei, Andrian Candu, Consiliul pentru Competitivitate a fost creat pentru coordonarea, monitorizarea și evaluarea activității ministerelor și direcțiilor privind implementarea Foii de parcurs pentru ameliorarea competitivității în Moldova. Consiliul va informa Guvernul anual, pînă pe 30 iulie, despre progresul și rezultatele obținute. În calitate de președinte al noii structuri a fost desemnat Andrian Candu. Funcțiile de secretariat îi vor reveni Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

Se preconizează că Consiliul pentru Competitivitate va elabora și prezenta Guvernului propuneri privind sporirea competitivității Moldovei, ceea ce va spori eficiența realizării politicilor Foii de parcurs pentru ameliorarea competitivității în Moldova. Progresul atins în acest domeniu va contribui la obținerea în Moldova a unor rezultate mai calitative în procesul de implementare a politicii de stat în domeniul competitivității.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?