Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Restaurant din capitală, închis în urma mai multor nereguli

12 aug. 2014,, 17:15   Societate
3472 0
Foto: arena.md
Poliția capitalei a depistat un șir de încălcări grave ale legislației, în urma unui control efectuat la un restaurant din Chișinău, relatează NOI.md.

Oamenii legii au stabilit că proprietarul localului nu dispunea de actele necesare pentru prestarea serviciilor de alimentaţie publică, iar produsele și băuturile alcoolice erau comercializate fără acte de proveniență. Totodată, proprietarul este suspectat că nu și-a declarat activitatea de întreprinzător la Camera Înregistrării de Stat. Acesta obținea profituri în proporţii deosebit de mari, fără să achite impozite la bugetul de stat. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au mai găsit sume mari de bani, care nu au fost înregistrate prin aparatul de casă.

Restaurantul a fost închis, iar pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător, cazul urmînd a fi investigat și sub aspectul evaziunii fiscale. Deocamdată proprietarul localului riscă amendă în mărime de la 20.000 la 40.000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?