X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Grigori Leps a promis că va susține un concert în susținerea lui Renato Usatîi (VIDEO)

7 aug. 2014,, 15:00   Politică
9675 15
Foto: noi.md
„În cazul în care Curtea Supremă de Justiție nu va anula pe 20 august decizia Curții de Apel și nu va legaliza rebrandingul Partidului Nostru, atunci pe 23 august vom desfășura congresul și vom crea un nou partid al lui Renato Usatîi – PaRUs”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unei conferințe de presă, relatează NOI.md.

Usatîi a comunicat că în vederea respectării tuturor cerințelor Comisiei Electorale Centrale și Ministerului Justiției, inclusiv a cerinței de a avea minim 5000 de membri în partid, la congres vor participa anume atîțea delegați din toate raioanele țării.

„La eveniment sînt așteptați 40-50 de mii de oaspeți și în acest sens ne va ajuta cunoscutul interpret rus Grigori Leps, care mi-a promis că va susține un concert de excepție”, a precizat politicianul.

Totodată, Usatîi a comunicat că a fost deja anunțat că Curtea Supremă de Justiție va lăsa în vigoare decizia Curții de Apel.

„Ambasadorii străini acreditați în Moldova califică acțiunile sistemului judecătoresc în privința Partidului Nostru drept ilegalități directe. Ei ne-au sugerat să constituim un nou partid, promițînd să monitorizeze atent acțiunile autorităților la înregistrarea formațiunii”, a menționat politicianul.

Totodată, Usatîi a promis că după „naufragierea” carierei în funcțiile de stat a lui Vlad Filat, în scurt timp urmează și „moartea politică” a acestuia.

„Să nu vă mire, dacă spre sfîrșitul lunii septembrie PLDM-ul se va scinda în două, cu toate că mă voi strădui să se scindeze în patru. Anterior am promis să-l închid pe Filat la închisoare, iar pe Butmalai să i-l fac coleg de celulă, însă acum m-am răzgîndit. Butmalai s-a dovedit a fi băiat de treabă și cred că el va deveni liderul unei formațiuni din PLDM-ul scindat”, a subliniat Usatîi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?