X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Tancurile rusești se îndreaptă spre Donețk (VIDEO)

4 aug. 2014,, 01:29   Externe
15168 26
Foto: obozrevatel.com
O coloană de tancuri rusești a trecut granița și se deplasează spre Donețk, a declarat la un briefing șeful centrului de presă al operațiunii antiteroriste, Andrei Lîsenko.

Prin segmentele necontrolate ale graniței ucraineano-ruse din regiunea Lugansk în noaptea de duminică au trecut 10 tancuri, afirmă Lîsenko. Potrivit acestuia, coloana se deplasează spre Donețk.

De asemenea, Lîsenko a anunțat, că la granițele Ucrainei a fost transferată o brigadă a unităților de elicoptere ale Forțelor Armate ale FR. Aceasta a fost dislocată în raioanele Belovski și Sudjanski din regiunea Kursk. Peste 30 de vehicule blindate ale Federației Ruse cu simbolurile trupelor de menținere a păcii au fost amplasate lîngă satul Belaia Berezka, regiunea Breansk.

În plus, în orașul Gomel din Belarus, sîmbătă a ajuns un tren militar rus compus din 65 de platforme cu mortiere autopropulsate.

Potrivit lui Lîsenko, rebelii în mod provocator supun tirului din arme de calibru mic, artilerie și lansatoare "Grad" teritoriul rusesc.

Din partea rusă continuă focul asupra pozițiilor armatei ucrainene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?