X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Poroșenko despre costurile operațiunii antiteroriste

1 aug. 2014,, 01:30   Externe
7192 13
Foto: obozrevatel.ua
"Ucraina cheltuie aproximativ 70 de milioane de grivne (circa $ 5,2 milioane) pe zi, pentru "operațiunea antiteroristă" în Donbas", - a declarat președintele Ucrainei Petro Poroșenko, vorbind în Rada Supremă pe 31 iulie, transmite REGNUM IA.

Cu toate acestea, președintele este sigur că acum Forțele Armate ale Ucrainei "duc o ofensivă de succes pe toate direcțiile". "Astăzi am susținut cu tărie armata. Este cheia victoriei noastre comune. Am demonstrat că poporul ucrainean și Parlamentul pot fi unite, și nu există nicio îndoială că acest lucru va continua", - a declarat el. "Astăzi nu este ușor, nici prim-ministrului, nici parlamentarilor, nici președintelui, dar le este mult mai dificil azi eroilor ucraineni care apără onoarea, independența, integritatea teritorială și suveranitatea țării noastre", - a declarat Poroșenko.

La ședința extraordinară a Radei Supreme din 31 iulie, deputații au susținut modificările la buget introduse de Cabinetul de miniștri și au votat pentru alocarea a 9,1 miliarde grivne pentru operațiunea antiteroristă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?