Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Voronin a dezvăluit misterul principiilor de formare a listei electorale a PCRM (VIDEO)

31 iul. 2014,, 15:45   Societate
4260 0
Foto: noi.md
Pentru prima dată în istoria Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, pe lista candidaţilor la alegerile parlamentare vor fi incluşi doar membri ai PCRM. Anunțul a fost făcut de liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferinţe de presă, relatează NOI.md.

Potrivit politicianului, acum se va ține cont de popularitate, de ratingul pretendentului. Înaintarea în organul legislativ suprem al ţării şi aprobarea lui vor fi efectuate în cadrul organizaţiei primare de partid, apoi la forumul raional, iar decizia finală va fi adoptată de Plenara CC al partidului.

„Pentru ca ulterior să nu fie speculaţii despre cumpărarea locurilor de pe lista electorală, despre alegerea pe principiul cumătrismului sau a loialităţii faţă de lider. Exclusiv, ținînd cont de calităţile de afaceri ale persoanei. La urma urmei, noi vom avea cu el o activitate enormă şi grea în Parlament”, a menţionat Voronin.

Voronin a mai precizat că Grigore Petrenco, Mark Tkaciuk şi Iurie Muntean nu se vor regăsi în lista electorală a PCRM-ului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?