Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Comitetul Securităţii de Stat al Transnistriei informează asupra provocărilor la frontiera cu Ucraina

30 iul. 2014,, 11:15   Societate
4114 1
Foto: kgb-pmr.com
Comitetul Securităţii de Stat al nerecunoscutei Republicii Moldoveneşti Nistrene informează pe pagina sa oficială despre unele provocări la frontiera cu Ucraina, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului de presă emis de instituție, în ultimele zile, pe teritoriul Ucrainei, la frontiera cu Transnistria, persoanele neidentificate au organizat activităţi menite să destabilizeze situaţia din zona de frontieră. În special, necunoscuţii, deplasîndu-se cu autovehicule, informează populaţia locală, prin intermediul difuzoarelor, despre atacuri armate asupra Ucrainei, pregătite de partea transnistreană în perioada 30 iulie – 2 august.

În acest context, „Comitetul Securităţii de Stat declară că astfel de insinuări sînt neîntemeiate şi Transnistria nu are nici o intenţie agresivă împotriva nimănui. Totodată, Comitetul Securităţii de Stat urmează să verifice aceste fapte pentru a identifica persoanele şi forţele care organizează şi desfăşoară acţiunile provocatoare menite să submineze securitatea republicii”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?