Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Atenţie, şoferi! În acest weekend unele străzi din Chişinău vor fi închise

26 iul. 2014,, 09:30   Societate
4127 0
Foto: noi.md
În acest weekend, pe mai multe străzi din Chişinău se vor executa lucrări de reabilitare a drumurilor şi a reţelelor de apeduct, relatează NOI.md cu referire la site-ul Primăriei Chişinău.

Astfel, din seara de ieri, de la orele 23.00, şi pînă în dimineața zilei de luni, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare şi Sfînt, tronsonul cuprins între strada Alexandr Puşkin şi Serghei Lazo; de asemenea, pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, tronsonul cuprins între strada Columna şi 31 August 1989, şi pe strada Albişoara, tronsonul cuprins între strada Vasile Alecsandri şi strada Alexandr Puşkin.

În zilele de sîmbătă şi duminică se va circula cu dificultate pe strada Vasile Alecsandri, de la strada Albișoara pînă la strada Romană.

În perioada 22 – 31 iulie, se vor executa lucrările de reabilitare totală a carosabilului pe strada Calea Orheiului. Zilele următoare va fi interzisă circulaţia transportului pe porţiunea de drum cuprinsă între strada Calea Moşilor şi bulevardul Renaşterii Naţionale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?