X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Tinerii chişinăuieni promovează în mod creativ un stil de viaţă sănătos (FOTO)

26 iul. 2014,, 15:00   Societate
5634 0
Foto: noi.md
Pe 25 iulie, în Parcul "Valea Morilor" din capitală, a avut loc acţiunea pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, sub genericul "Să investim în sănătatea tinerilor!", transmite NOI.md.

Vineri, în Parcul public „Valea Morilor”, directorul Centrului Media pentru Tineri Veronica Boboc, împreună cu voluntari, a organizat una din acţiunile din cadrul Programului Naţional de promovare a modului sănătos de viaţă, implementat cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, UNICEF şi altor organizaţii obşteşti.

La eveniment au participat voluntari din Centrul Media. De asemenea, au venit tinerii din Hînceşti, după ce au văzut un anunţ într-o reţea de socializare. Organizatorii au invitat să participe la acţiune şi pe cei care se odihneau în Parcul „Valea Morilor”.

Tinerii băieţi şi fete au trebuit să-şi exprime în mod creativ opiniile prin pictarea pe tricouri albe a mesajelor şi însemnelor despre un stil de viaţă sănătos.

"Ce părere am despre un stil de viaţă sănătos? În dimineţi alerg, merg cu bicicletă, particip ca voluntară la campanii de promovare a unui stil de viaţă sănătos. Recent am luat parte cu prieteni la campania "Spune nu fumatului!", ofeream bomboane fumătorilor într-un parc în schimb de ţigări", a spus Daniela, una din participante la acţiune.

În curînd, grupul de voluntari şi organizatori va merge în alte raione ale republicii în scopul informării şi comunicării cu tineret.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?