X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Un cetăţean străin a încercat să treacă ilegal frontiera moldo-română

25 iul. 2014,, 17:07   Societate
3875 0
Foto: border.gov.md
Un cetăţean al Marii Britanii a fost reţinut pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei moldo-române. Cazul a fost înregistrat ieri seara, în jurul orei 21:30, informează NOI.md.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Stoianovca a observat în zona de responsabilitate un bărbat înaintînd pe podul de cale ferată. Bărbatul reţinut a declarat polițiștilor de frontieră că se afla în zonă de frontieră cu scop turistic, însă în geanta pe care o avea cu el au fost depistate hărțile Republicii Moldova și României, pe care era indicat hotarul moldo-român și bifat podul de cale ferată ce trece peste frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cetățeanul străin de 45 de ani este cercetat penal în două cazuri de escrocherie pe teritoriul Republicii Moldova, motiv pentru care i-a fost ridicat pașaportul internațional. Bărbatul este acuzat de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Cazul a fost transmis spre continuarea investigațiilor angajaților Inspectoratului General de Poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?