Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Agenția Relații Funciare și Cadastru marchează 20 de ani de activitate (FOTO)

25 iul. 2014,, 17:15   Societate
5170 0
Foto: noi.md
La Palatul Republicii, pe 25 iulie a avut loc o ceremonie festivă cu prilejul celor 20 de ani de activitate a Agenției Relații Funciare și Cadastru a Republicii Moldova, relatează NOI.md.

Directorul instituției, Anatol Ghilaș, i-a felicitat pe angajații Agenției, remarcînd nivelul lor înalt de profesionalism.

Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru a Republicii Moldova este organul administraţiei publice centrale, care realizează politica statului în domeniul relaţiilor funciare, cadastrului, geodeziei, cartografiei și geoinformaticii.

Potrivit directorului ÎS „Cadastru”, Ion Stratulat, în anul 1994 au fost realizate ambițiile a trei entuziaști: Grigore Șarpac (vicedirector), Lucia Cușnir și Ion Stratulat, care atunci deținea funcția de ministru al Arhitecturii și Construcțiilor. Aceste trei persoane și-au stabilit ca scop să creeze o ramură, un serviciu în construcții, geodezie și evidență a proprietății funciare.

În prezent, întreprinderea participă la elaborarea prognozelor de dezvoltare social-economică a țării, coordonează activitățile organelor centrale ramurale în domeniul elaborării și realizării programelor și planurilor naționale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?