Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Atac asupra unei patrule a Poliției de Frontieră

25 iul. 2014,, 15:24   Societate
5038 0
Foto: timpul.md
O patrulă mobilă a Poliției de Frontieră a fost atacată ieri, în jurul orei 22:00, în apropierea satului Clocușna, raionul Ocnița, relatează NOI.md cu referire la Serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Patrulă mobilă, aflîndu-se în misiune de serviciu, se îndrepta spre localitatea de frontieră Clocușna, cînd un automobil de model „Volkswagen Passat B3”, cu numere de înmatriculare de Ocnița, a blocat trecerea. Din mașină au ieșit 5 persoane care s-au apropiat de automobilul Poliției de Frontieră. Unul dintre indivizi i-a aplicat o lovitură polițistului de frontieră și a încercat să-l deposedeze de arma din dotare, nu i-a reușit însă, datorită faptului că celălalt membru al patrulei a intervenit prompt și i-a avertizat că va folosi arma de foc. Ca urmare a avertismentului, agresorii s-au urcat în mașină și au fugit de la fața locului.

„Cazul a fost raportat imediat conducerii Direcției regionale Nord, la locul incidentului au ieșit grupa de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița, ofițerii de investigații speciale și urmărire penală. „Persoanele au fost identificate, conform datelor deținute la nivelul Poliției de Frontieră, acestea au fost anterior implicate în activități ilegale la frontiera de stat”, a comunicat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Daniela Mînzatu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?