Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

22 de mii de lei au adunat oaspeţii unui picnic pentru amenajarea camerelor de copii în spitale (FOTO)

24 iul. 2014,, 09:00   Showbiz
5240 0
Foto: prostovkusno.md
Duminica trecută, pe 20 iulie, a avut loc tradiționalul Picnic de Vară al primei reviste culinare din Moldova „Simple & Delicious”. Pe teritoriul confortabilului complex Skyland Camping & Resort s-au adunat circa 1500 de persoane pentru a petrece o seară de vară în cele mai bune tradiții ale unui picnic.

Oaspeții au avut parte de o zonă mare pentru grătar, unde se pregătea la grătar carnea şi legumele, cocktailuri pe bază de vinuri spumante și băuturi citrice, muzică jazz lejeră, pleduri pe iarbă, atelier culinar, un teren de joacă cu un program vast pentru copii, o tigaie imensă cu paella și 50 de tarte preparate personal de echipa revistei "Simple & Delicious".

În cadrul evenimentului s-a desfăşurat o acţiunea de colectare a fondurilor pentru campania "Inimă bună". Toţi doritorii au putut cumpăra bilete de loterie și participa la tombola premiilor de la partenerii și sponsorii Picnicului de Vară. Banii din vînzarea biletelor vor fi folosiţi pentru amenajarea camerelor de copii din spitale. În seara respectivă au fost adunaţi circa 22.000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?